La Catenària/2021
LA NOIA KARAOKE

“Avui és el meu dia lliure perquè m’ha baixat la regla”. Aquesta frase és la que em va portar a escriure aquesta cançó, amb la qual vull recordar a totes les dones que exerceixen la prostitució en les sales de karaoke conegudes amb l’abreviatura de KTV, molt esteses a la Xina i tota l’Àsia en general.

Lletra

Ella entra, se la miren i fent veure que contenta, se la rifen. Ella espera. Ja comença. Agafa el micro. És la reina de la festa. Sempre són les mateixes cançons. Tristes, lentes, ràpides o alegres. Amb les lletres insertades de colors per si de cas es perd entre els records. Ai les cançons! Colors, olors que a poc a poc si vol, tot aquest món amb els seus sons es fon.

Ella els mira, ara riuen. Un li posa la propina. La conviden. Se l’estimen. Ara el món es difumina. Sembla ploure alegria. Sempre són les mateixes cançons. Tristes, lentes, ràpides o alegres. Amb les lletres insertades de colors per si de cas es perd entre els records. Ai les cançons! Colors, olors que ho tapen tot de nit. I va cantant, seguint com pot, vivint. Si vol, ara aquest món amb els seus sons la fon.