Nou disc L'infinit que s'acaba

L’INFINIT QUE S’ACABA

Avui, 21 de gener de 2021, publico el meu segon disc (o depén com es miri, el meu primer USB Card). És un cant a la inconformitat. És un desig d’anar més enllà dels nostres límits. És el meu segon àlbum composat des de l’ànima i on trobareu una galàxia de personatges quotidians que anhelen trobar el seu final feliç en un món que sembla fondre’s a marxes forçades.

Les 16 cançons que composen aquest segon treball discogràfic en solitari, són fruit de les experiències, històries, pors i desitjos que m’han acompanyat els últims 7 anys.

A partir d’ara, aquestes cançons deixaran d’estar només en el meu cap i les podreu trobar a les plataformes digitals i a algunes botigues físiques que encara no us puc confirmar. Podeu seguir les últimes novetats a les meves xarxes socials.

Espero que trobeu la vostra cançó i us la feu vostra perquè pugui viure amb vosaltres indefinidament.

És hora d’embarcar! Qui s’hi apunta?

www.albertp16.sg-host.com/inici