Albert Pastor presenta el nou single La noia Karaoke

JA PODEU ESCOLTAR EL MEU NOU SINGLE “LA NOIA KARAOKE”

“Avui és el meu dia lliure perquè m’ha baixat la regla”. Aquesta frase és la que em va portar a escriure aquesta cançó després que un amic meu m’expliqués que havia tingut una cita amb una noia xinesa i, tot sopant, com qui no vol la cosa, li havia deixat anar que era una prostituta que exercia en un KTV de la ciutat de Hangzhou.

Amb aquesta cançó, m’agradaria recordar aquella noia i totes les dones que exerceixen la prostitució en les sales de karaoke conegudes amb l’abreviatura de KTV, molt esteses a la Xina i tota l’Àsia en general.

Les sales KTV, il·luminades per llums de neó i habitades pel fum del tabac, s’omplen de desitjos i anhels que es perden entre les melodies i lletres d’una pantalla de televisió que reprodueix en bucle les cançons tristes, lentes, ràpides o alegres de sempre.

Fes clic al link i escolta el nou single La noia karaoke!