Autoeditat/2018
SOM ARQUEÒLEGS

Single amb el qual es va donar a conèixer el grup Oselznick a la xarxa. La banda estava formada per Albert Pastor (veu i guitarra), Iu Bover (bateria), Marc Casanova (guitarra elèctrica) i Adrià Villar (baix).

Lletra

Un tros de res que lluny o a prop, no sabem com, tothom el vol. Sents l’emoció que ja desprèn. Expedicions a cor obert. Excavarem fins a l’extrem i seguirem si no el trobem. Si ens pregunten què estem fent, “Som arqueòlegs”, respondrem. Busquem. Somiem. Sempre anhelem. Sentim neguit. El desitgem. Sembla senzill, però no ho és. 

Ell fàcilment desapareix. Ell és….

Un tros de res que lluny o aprop, no sabem com, tothom el vol. Sents l’emoció que ja desprèn. Expedicions a cor obert. Al fang ens revolcarem. Caurem bruts. Potser ens perdrem. Si ens pregunten què estem fent, “Som arqueòlegs”, respondrem. Busquem. Somiem. Sempre anhelem, però no ho acabem entenent. Malgrat el mapa amb la creu, el meu és buit igual que el teu. Ell és….

Un tros de res que ja s’ha fos. Centrifugats els teus llençols. No s’ha acabat. Seguim tots sols a la recerca de l’amor.